Hvor synonym

Synonym for Hvor – Synonymbog.com

Synonym for Hvor

hvor skulle jeg vide det fra. bruges som let ubehøvlet svar på et spørgsmål som man synes er uinteressant eller dumt stillet. Synonym det aner jeg ikke.

Beskrivelse og synonymer for ordet Hvor

hvor — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

som spørgende stedsadverbium på hvilket sted SPROGBRUG især talesprog. Synonym hvor. Ord i nærheden hvorhen …vis mere. Ord i nærheden …vis mindre.

hvorhenne — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Et synonym er et ord som betyder det samme eller næsten det samme som et andet ord. Alle sprog har mange synonymer, hvilket er med til at skabe variation i …

Synonymordbog – Søg – Største ordbog på dansk – synonymet.dk

synonym 1. synonym sb. , -et, -er, -erne (LINGVISTIK sproglig størrelse der har samme betydning som … Hvor stammer ordet kendis fra, og hvad betyder det?

Den største synonymordbog på dansk. Indeholder flere millioner danske ord og ordpar. Ideelt til at skabe et mere aktivt sprog.

synonym — sproget.dk

Det er disse ordklasser, hvor der kan findes flest synonymer. Et substantiv er det man også kalder navneord og som i en ordbog altid forkortes sb. Det er ord, …

Synonym – Find synonymer i største online synonymordbog i …

Synonym – Find synonymer i største online synonymordbog i Danmark

Det modsatte af et antonym. I naturligt, levende sprog kan man næppe finde fuldstændigt synonyme ord, da synonymer ofte har forskellig klang, forskellige …

Vi har lavet en ordbog over synonymer i det danske sprog. Find det perfekte synonym, når du skal have variation i din tekst eller hjælp til en krydsord.

Synonym – Wikipedia, den frie encyklopædi

24. feb. 2010 — Da.openoffice.org/sprog/synonym · Hvis du ikke ved, hvor du skal begynde, kan du bruge linket “Godkend synonymer” på hjemmesiden. · Klik på den …

Da.openoffice.org

Da.openoffice.org/sprog/synonym – Apache OpenOffice Wiki

I modsætning til blues-traditionens sangtekster, hvor kvinder generelt blev fremstillet s … Filmmusikteori: slags musikalsk repræsentant for filmens indhold.

synonym | Musikipedia

Hvad er synonym? Find betydning, stavning, synonymer, engelsk oversættelse og meget mere på Musikipedia. Læs om synonym her.

Keywords: hvor synonym