Ikea køkken træ

Minimalistisk køkken til mindeværdigt samvær – IKEA

Et antracit UPPLÖV køkken med sorte hvidevarer og en stor køkkenø. … En hånd, der trækker en skuffe ud under en bordplade i mørkt træ med træindsatser …

Leder du efter designidéer til dit køkken? Bliv inspireret af dette stilrene og moderne køkken med håndværksmæssige detaljer af træ, mørke nuancer og smarte opbevaringsløsninger.

Et moderne, lyst og let køkken med detaljer af træ – IKEA

Har du lyst til lidt musik til arbejdet i køkkenet? Det er nemt at gi’ dit moderne køkken liv med den nye BREDSJÖN vask af rustfrit stål, et TÄMNAREN blandingsbatteri med bevægelsessensor – og selvfølgelig en ENEBY Bluetooth®-højttaler på køkkenbordet for at få gryderne i kog.

31 ideer til dit nye køkken i køkkengalleriet – IKEA

31 ideer til dit nye køkken i køkkengalleriet – IKEA

Få inspiration i vores køkkengalleri, hvor du finder 31 køkkenideer. Du finder moderne, klassisk, og traditionel stil. Find den stil der passer til dig her!

Naturlige bordplader af træ passer godt i ethvert køkken

SINARP Låge, brun, 60×40 cm – IKEA

SINARP Låge, brun, 60×40 cm SINARP fronter har et tidløst design med en moderne drejning i nuancer af mørkt træ med masser af karakter. Kanten af massiv eg fremhæver fronten på en elegant måde og er en fin og varm detalje i dit køkken. Kanten af massivt træ gør lågen stabil, slidstærk og holdbar.

Inspiration til nyt køkken? Find drømmekøkkenet her – IKEA

Inspiration til nyt køkken? Find drømmekøkkenet her – IKEA

Gå på opdagelse i vores køkkenunivers, og find inspiration til dit kommende køkken. Uanset hvilke funktioner dit nye køkken skal have, finder du det hos os.

VOXTORP Låge, egetræsmønstret, 40×60 cm – IKEA

VOXTORP Låge, egetræsmønstret eg, 40×60 cm – IKEA

VOXTORP Låge, egetræsmønstret eg, 40×60 cm. Ingen greb, ingen dikkedarer. VOXTORP låge har rene linjer og integrerede greb, der fremhæver køkkenets vandrette linjer.

Køkkenbordplader i forskellige materialer og farver – IKEA

Køkkenbordplader i forskellige materialer og farver – IKEA

Udforsk vores udvalg af bordplader til køkkenet. Vælg køkkenbordplader i laminat eller træfiner og beregn prisen på din nye bordplade til køkkenet.

Køb hvidevarer og elementer til dit køkken her – IKEA

Køb hvidevarer og elementer til dit køkken her – IKEA

Hos IKEA har vi et stort udvalg af køkkensystemer og hvidevarer til dit drømmekøkken. Med kvalitet og design for øje får du altid en god pris på dit nye køkken.

Keywords: ikea køkken træ