Ok lade app

Kan jeg bruge OK’s app til opladning?

Ja, du kan bruge OK’s app til at starte og stoppe en opladning, både derhjemme til din OK Ladepakke, og når du er på farten rundt i Danmark og har brug for …

Er der en app til OK’s ladestandere? – Elbil-opladning

Er der en app til OK’s ladestandere?

Er der en app til OK’s ladestandere? Ja, det er der. Du kan se OK’s ladestationer i OK-appen, som du måske kender fra OK’s konventionelle tankstationer.

Start opladning med OK-appen

Med OK-appen kan du starte en opladning direkte fra mobilen. Hent vores prisvindende app til din smartphone. Nemt og hurtigt.

Find hjælp til hjemmeladning med OK-appen

Find hjælp til hjemmeladning med OK-appen – oplad med OK’s app

Hvordan planlægger man en ladning med OK’s app? Hvordan lader jeg derhjemme med appen? Kan andre se/bruge min ladeboks med appen? Vores produkter til privat.

Vi har samlet en række spørgsmål og svar om opladning derhjemme med OK’s ladeboks via OK-appen. Se de mest stillede spørgsmål her

Hvordan lader jeg derhjemme med appen? – OK

Hvordan lader jeg derhjemme med OK-appen?

Når din ladeboks er installeret, dukker der et punkt op i OK-appen på opladningskortet, på den adresse, hvor ladeboksen er installeret.

Oplad din bil med OK’s app

Lad op med et enkelt tryk. Opladning hos OK. Fordele ved at oplade med OK-appen. Se ledighed og hastighed på alle OK’s ladestandere.

Med OK’s app kan du finde ledige standere på farten, og nemt planlægge din opladning der hjemme, til når det er billigst.

Hvordan planlægger man en ladning med OK’s app?

For at planlægge en ladning på din OK-ladeboks med OK’s app skal du trykke på knappen ‘Planlæg’, når du er ved din ladeboks og har OK’s app åben.

Sådan lader du din bil – OK

Sådan lader du din bil

Er en luft til vand-varmepumpe ideelt til 200m2? Lav ny søgning. OK logo. Benzinpriser Bilvaskpriser Elpriser Fyringsoliepris Ladestanderpriser …

Oplad elbilen hos OK på farten. Se hvor du kan lade bilen nu

Husk at du også kan bruge OK-appen til at finde nærmeste OK ladestander. … Illustration af OK’s app med muligheder for opladning af elbil.

OK tilbyder en række ladepunkter til dig, der gerne vil oplade din elbil eller plug-in hybrid på farten rundt i Danmark. Se hvor du kan lade på kortet her

Hvordan oplader jeg en elbil hos OK?

Brug OK’s app til at finde en ledig OK-ladestander, start opladningen og sæt ladestikket i bilen, så opladningen kan gå i gang. Stop opladningen igen via OK- …

Keywords: ok lade app