Rensdyr med lys jem og fix

Rensdyr akryl 240 LED H125 cm – Jem & Fix

Sæt dit personlige præg på julen med juledekorationer med lys, f.eks. 3D-rensdyr m. slæde og LED-lysfigurer til indenfor. Bestil online eller se udvalget i …

Lysende rensdyr med slæde – 3D – Jem & Fix

Spred glæde og skru op for julehyggen med flotte julelys og spændende lysdekorationer. Her finder du julebelysning til både inde og ude.

Rensdyr akryl 80 LED H105 cm | Køb hos jem & fix

Lyskæde med 5 LED-rensdyr | Køb i jem & fix

Dekorativ lyskæde med 5 hvide rensdyr i akryl, der bliver lyst op af LED (30 stk.). Lyskæden kan bruges inde og ude. Køb lysfigurer her hos jem & fix.

Rensdyr akryl 40 LED H39 cm | Køb hos jem & fix

Julemand m/rensdyr og LED-lys – Jem & Fix

Julemand m/rensdyr og lys – Stemning | Køb juledekorationer i jem & fix

Julefigur med julemand og rensdyr. Figuren er med farvet LED-lys og den er batteridreven (ekskl. batterier). Køb her hos jem & fix.

Lysende rensdyr med slæde – 3D | jem & fix

Rensdyr med slæde måler 117 x 69 x 32 cm, og det kan bruges både inde og ude. Afgiver et naturligt, varmt hvidt lys, og den er rigtig hyggelig at have stående i juletiden. Køb den her hos jem & fix.

Julepynt med lys – Jem & Fix

Julepynt med lys | jem & fix

Sæt dit personlige præg på julen med juledekorationer med lys, f.eks. 3D-rensdyr m. slæde og LED-lysfigurer til indenfor. Bestil online eller se udvalget i en af vores butikker.

Julebelysning – se det store udvalg i jem & fix

Lad julestemningen sprede sig med dekorative lyskæder og pyntetræer der lyser op i mørket. Køb udendørs julebelysning i din lokale jem & fix eller bestil online

Keywords: rensdyr med lys jem og fix, jem og fix rensdyr