Sådan vælger du grus til dit projekt

Der findes flere forskellige varianter, når det kommer til grus. Dette kan besværliggøre processen, når det kommer til valg af det rette grus. Har du problemer med at finde ud af, hvilket grus du skal bruge i forskellige situationer, så er du sandsynligvis ikke den eneste. Læs med her for at se, om det bliver nemmere for dig at vælge grus til dit projekt.

Tips til at vælge den helt rigtige type grus

Hver gang du starter på et projekt, der involverer grus, skal du altid overveje, hvilken type grus der er den mest velegnede. Dit valg af grus bør nemlig afhænge af det specifikke projekt. Du skal eksempelvis bruge stabilgrus for at sikre underlaget og gøre det helt jævnt, hvis du skal have lavet et bærende fundament. 

Der findes også bundsikringsgrus, som du skal bruge, hvis du skal have fugtbeskyttelse. Skal du lave en ny facade, skal du have fat i pudsegrus, og er der tale om et nyt betongulv, skal du bruge støbegrus. Sidst men ikke mindst skal du bruge afretningsgrus, hvis du skal lave en ny indkørsel med fliser. Køb denne form for grus i bigbag ved at klikke på linket. 

Som du kan se af ovenstående, er der altid noget grus til ethvert projekt, så det gælder bare om at bruge det rigtige grus til dit projekt. Derudover bør du altid finde en pålidelig forhandler af det grus, du skal bruge. Er du i tvivl om, hvilken type grus du skal vælge til et specifikt projekt, så kontakt forhandleren for at få hjælp.